راهنمای خرید چراغ خیابانی

راهنمای خرید چراغ خیابانی می‌تواند در خصوص کاربرد چراغ‌های خیابانی؛ انواع چراغ‌های خیابانی؛ میزان نورپردازی؛ گارانتی چراغ‌ها به شما اطلاعات قابل توجهی را ارائه کند. زمانی که شما قصد تهیه روشنایی‌های متناسب با معابر و جاده‌های مختلف شهری را داشته باشید خواهید دانست که برای نورپردازی این اماکن باید چه ویژگی‌هایی را داشته باشد. معمولا چراغ‌های خیابانی باید در فواصل مشخص و بر اساس میزان تردد؛ میزان شدت انتشار؛ طراحی‌های ظاهری مورد توجه قرار بگیرد.

چراغ‌های خیابانی برای روشن کردن مناطق بیرونی از جمله خیابان‌ها، جاده‌ها، پارکینگ‌ها و مناطق عابر پیاده بکار می‌روند. انواع آن‌ها شامل LED ،SMD و COB می‌شود که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خودشان را دارند.

چراغ‌های خیابانی معمولاً پایه‌ای بلند به صورت چند وجهی یا لوله‌ای دارند و به دو دسته ساده و دکوراتیو تقسیم می‌شوند. چراغ‌ های خیابانی عمر طولانی دارند و از نظر کارایی، انرژی، دوام، کیفیت رنگ، توزیع نور، مدیریت حرارتی و هزینه کم جزو ایده آل‌ترین گزینه‌های موجود در بین سایر چراغ‌های خیابانی به شمار می‌روند.

اگر می‌خواهید اقدام به خرید انواع چراغ‌های خیابانی کنید، شرکت الین برای شما این مقاله را تهیه کرده و یک راهنمای خرید چراغ خیابانی عالی را در دسترس شما قرار داده است؛ بنابراین توجه شما را به ادامه این مطلب جلب می‌کنیم.

کاربرد و اهمیت چراغ‌های خیابانی

چراغ‌های خیابانی به دلیل روشن کردن سطح خیابان‌ها، معابر، جاده‌ها و مناطق شهری، اهمیت ویژه‌ای دارند. این چراغ‌ها باعث می‌شوند که حفاظت خوبی برای ساختمان‌ها و اماکن گوناگون وجود داشته باشد و همچنین امنیت مردم جامعه را در برابر جرم و جنایت‌های موجود، حفظ می‌کنند. از طرفی باعث می‌شوند تصادفات کمتر شود و عابران و وسایل نقلیه، دید خوبی را در ساعات تاریکی داشته باشند.

با توجه به اهمیت زیادی که چراغ‌های خیابانی دارند، باید در خرید آن‌ها دقت ویژه‌ای به خرج داده شود. مثلاً اگر توجه نشود که چراغ خیابانی چند وات است، امکان دارد مقدار انرژی مورد نیاز را برای انتشار نور نداشته باشد. همچنین اگر به پرمصرف‌بودن و یا کم‌مصرف بودن آن توجه شود، می‌توان در هزینه‌ها صرفه جویی بسیاری را انجام داد.

باید خریداران انواع چراغ‌های خیابانی هنگام ارزیابی آن‌ها، دما، رنگ نور، پراکندگی نور در فضای مورد نظر، شرایط آب و هوایی منطقه و صدها فاکتور دیگر را در نظر بگیرند تا خریدی هوشمندانه داشته باشند.

کاربرد و اهمیت چراغ‌های خیابانی

راهنمای انتخاب چراغ خیابانی

دانستن اطلاعات کامل درباره انواع چراغ خیابانی، کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری هنگام خرید آن‌ها آسان‌تر شود. بنابراین ما چند نکته مهم را برای شما شرح می‌دهیم که می‌توانند کمک کننده باشند:

جنس و متریال چراغ خیابانی

پایه چراغ خیابانی برای سفارش دادن دارای چند نوع متریال با کاور آلومینیومی و کاور فولادی می باشد. همچنین شما می‌توانید پایه‌های چراغ‌های خیابانی را از پوشش‌های رنگی گالوانیزه ؛ پوشش رنگی کوره‌ای؛ پوشش پلی اورتان استفاده کنید. در محیط‌هایی که بسیار شرجی هوا بالا می‌باشد باید از قطعات آلومینیومی استفاده شود ولی چون پایه ها دارای ارتفاع‌های زیادی هستند نمی توان از جنس آلومینیوم تهیه کرد.

هم چنین بخوانید : تفاوت رنگ کوره ای و پلی اورتان و گالوانیزه در چیست؟

بلکه لوله‌ها باید از جنس فولاد تهیه شود.بعنوان مثال برای استفاده از لوله‌های ۶ متری آلومینیومی قطعاً در این ارتفاع شکننده خواهند بود.

استاندارد نصب

استاندارد نصب در ارتفاع برای نصب لوله‌های پایه چراغ خیابانی آلومینیومی نهایتاً می‌تواند سه متر باشد .برای ارتفاع لوله های خیابانی یا برج‌های نوری نمی‌توان از آلومینیوم استفاده کرد بلکه باید تمامی بخش‌های گلدانی اتصالات بازوها سر چراغ و نیزه‌ها را باید از آلومینیوم استفاده کرد.

ولی لوله تا ۹ متری را می‌توان از فولاد تهیه کرد.

برای اینکه درمورد نصب بدانید اینجا را بخوانید : آموزش نحوه نصب چراغ خیابانی

حال برای اینکه لوله زنگ نخورد باید در فرایند پوشش دهی از پوشش گالوانیزه استفاده کنید و روی رنگ گالوانیزه از پلی اورتان استفاده کنید.

متأسفانه برخی از تولید کنندگان نامعتبر به دلیل کاهش قیمت محصولات خود فرایند پلی اورتان را از روی پوشش دهی ‌ها حذف می‌کنند و به جای آن از رنگ‌های کوره‌ای برای چراغ‌ها استفاده می‌کنند.

معایب استفاده از رنگ کوره‌ای در این بخش این است که متاسفانه بعد از یک مدت رنگ فوری برمی‌گردد و کیفیت خود را از دست خواهد داد. به گونه‌ای که شما تغییرات رنگی را به شدت احساس خواهید کرد.

در چه بخش‌هایی از لامپ‌های ۲۰۰ وات و ۲۵۰ وات استفاده می‌شود؟

برای استفاده از روشنایی‌های ۲۵۰ وات اگر پایه چراغ ۶ متری تهیه کرده‌اید شما دارای یک شعاع نوری ۸ متری هستید و نهایت می‌توانید تا ۱۵۰ وات استفاده کنید. اگر تمایل به استفاده از چراغ‌های روشنایی به میزان ۲۰۰ وات داشته باشید و فاصله چراغ‌ها را از ۱۶ متر به ۲۰ متر برسانید باید در ابتدا پایه چراغ‌های ۹ متری تهیه کنید و سر چراغ‌ها هم ۲۵۰ وات استفاده کنید .

در نتیجه این شعاع ۱۰ تا ۱۱ متری را پوشش می‌دهد بر همین اساس فاصله پایه‌های چراغ بین ۲۰ تا ۲۲ متر می‌توانید افزایش دهید.یک فرمول مشترک برای این کار که شما می‌توانید در هر جا و هر مکان هر نوع روشنایی را با این فرمول از نظر ابعاد اندازه ارتفاع و شدت نور میزان کنید به شما معرفی می‌کنیم فرمولی فوق العاده کاربردی و جذاب:

پیش از اینکه به این فرمول بپردازیم بهتر است بدانید این فرمول برای تمامی چراغ‌های پارکی؛ چراغ باغی؛ چراغ چمنی؛ چراغ خیابانی کاملاً کاربردی می‌باشد.

مثال:

  • اگر ارتفاع پایه چراغ ۴ متر باشد به اضافه ۲ متر برابر است با ۶ متر شعاع نوری

یا اینکه

  • اگر ارتفاع پای چراغ ۶ متری داشته باشید به اضافه ۲ متر برابر است با ۸ متر شعاع نوری

نکته:

درست است که ارتفاع پای چراغ ۴ متر است و ۴ به اضافه ۲ در نتیجه برابر با ۶ متر شعاع نوری خواهد بود ولی از طرف دیگر باید میزان استاندارد روشنایی را حتماً رعایت کرد و باید میزان وات روشنایی مشخص را در نظر گرفت و با توجه به این موضوع شعاع نوری مورد نیاز را استفاده کنید.

چرا با اینکه چراغ‌های ۱۰۰ وات پاسخگوی نیاز ما هستند بهتر است که از چراغ‌های ۱۵۰ وات استفاده کنیم

درست است که شما با لامپ‌های ۱۰۰ وات می‌توانید روشنایی کافی و نورپردازی لازم برای شعاع ۸ متری را داشته باشید و شما می‌توانید با این فاصله هر پایه را ۱۶ متر از یکدیگر قرار دهید.

نکته :

مهمترین نکته ای که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به اینکه میزان شدت روشنایی لامپ‌های ۱۵۰ وات بسیار مناسب است شما نباید تحت هیچ شرایطی فاصله پایه چراغ‌ها را بیشتر کنید.

آیا می‌توان از لامپ‌های ۲۰۰ وات هم به جای ۱۰۰ یا ۱۵۰ وات استفاده کرد؟

خیر به هیچ عنوان برخی بر این باورند که با نصب لامپ‌های ۲۰۰ وات می‌توانند یک نورپردازی عالی و فوق العاده داشته باشند. اما دقیقاً برخلاف این موضوع صادق است .چون باعث ایجاد خیرگی و آلودگی نوری در محیط خواهند شد و در واقع نور پرت می‌شود.

در واقع نور هیچ کارایی خاصی را نخواهد داشت مثلاً در ارتفاع ۶ متر اگر ۱۵۰ وات شدت نورپردازی بیشتر شود میزان خیرگی و آسیب نوری بالا خواهد رفت.

پایه چراغ‌های خیابانی باید به چه صورتی باشند؟

برای اینکه پای چراغ‌ها بتوانند جنبه کاربردی داشته باشند بهتر است تا از یک فرمول خاصی که توسط تکنسین‌ها و متخصصین امر ارائه می‌شود پیروی کنند. معمولاً بر اساس محاسبات صورت گرفته باید نورپردازی حتماً بر مبنای ابعاد پایه چراغ ؛شدت نور و میزان وات لامپ تعیین شود .

چراغ‌های خیابانی را می‌توانید در انواع مختلف ۱۰۰ وات؛ ۱۵۰ وات و ۲۰۰ وات استفاده کنید.

مدل‌های ۱۰۰ وات می‌تواند شعاع ۸ متری را برای شما نورپردازی کند و فاصله پای چراغ‌ها باید ۱۶ متر باشد و این شدت نور برای این فاصله بسیار مناسب است .

اول اینکه فروشنده با طرح مسئله مشخص می‌کند که مشتری چه فاکتورهایی را باید در محیط خود در نظر گرفته است. مثلاً از جمله فاکتورهای متفاوت در نورپردازی خیابان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

گاهی خیابان‌ها ممکن است از دو طرف نیاز به نورپردازی داشته باشند. مثلاً: چراغ‌هایی با ابعاد و اندازه را مناسب فضای سبز یک متری وسط بلوار و فضای ۸ متری در سمت چپ و راست بلوار در نظر بگیریم.

با توجه به این موضوع که این چراغ‌ها در وسط قرار می‌گیرند یا بعضاً ممکن است نورپردازی‌های خیابانی فقط محصول به دو سمت چپ و راست خیابان که دارای پیاده رو می‌باشد نورپردازی کنید که برای این منظور پایه چراغ‌ها باید یکی از بازوهایی که سمت پیاده رو قرار دارد پایین‌تر باشد و بازویی که در سمت خیابان قرار دارد باید به صورتی باشد که شدت نور را برای راننده تنظیم کند تا باعث خیرگی و آسیب نشود.

نوع چراغ خیابانی را در نظر بگیرید

قبل از خرید یک چراغ خیابانی، مطمئن شوید که چه نوعی از آن را می‌خواهید و منطقه‌ای را که می‌خواهید چراغ در آن قرار بگیرد را بررسی کنید. اگر مطمئن نیستید که چه نوعی را باید خریداری کنید، می‌توانید از مشاوره کارشناسان صنایع الین استفاده کنید.

گارانتی ارائه شده توسط سازنده را در نظر بگیرید

مصرف کننده بودن به شما این حق را می‌دهد که بدانید سازنده چه ضمانتی ارائه می‌دهد. بنابراین، هنگام خرید چراغ خیابانی حتماً سوالاتی در مورد گارانتی محصول از ارائه دهنده بپرسید. اگر گارانتی طولانی مدت باشد، مطمئنا کیفیت چراغ خیابانی بالاتر خواهد بود.

گارانتی ارائه شده توسط سازنده را در نظر بگیرید

قیمت‌ها را مقایسه کنید

دلیل انجام این کار این است که بتوانید تعیین کنید که کیفیت چراغ خیابانی چقدر خوب است. محصولات با قیمت پایین معمولاً محصولاتی با کیفیتی نیستند، اما عمدتاً محصولات با قیمت بالا دارای کیفیت قابل قبول و طول عمر مناسبی هستند. این بدان معناست که باید مراقب باشید تا در دام افرادی که محصولات تقلبی یا محصولات بی‌کیفیت می‌فروشند نیفتید.

خرید آنلاین چراغ خیابانی از گروه روشنایی الین باعث شده تا خریداران محترم بتوانند مدل‌های مختلفی از انواع چراغ خیابانی را به راحتی سفارش دهند و خریدی مطمئن داشته باشند. از این رو شما نیز می‌توانید برای اطلاع از قیمت چراغ خیابانی و بررسی محصولات موجود، روی لینک درج شده کلیک کرده و پس از آن برای ثبت سفارش با کارشناسان فروش صنایع روشنایی الین تماس بگیرید.

قدرت نور چراغ خیابانی را بررسی کنید

هر چراغ خیابانی دارای توان خروجی متفاوتی است؛ بنابراین ممکن است برخی از انواع آن کم نور و برخی دیگر پر نور باشند. همچنین باید به ولتاژ آن‌ها نیز توجه کنید و بدانید که معمولا هرچه عدد ولتاژ بیشتر باشد، چراغ خیابانی گران‌تر خواهد بود.

آموزش نصب چراغ خیابانی

نصب چراغ‌های خیابانی نیازمند پیروی از یک مراحل دقیق و نه چندان پیچیده می‌باشد برای این منظور باید مراحل زیر را طی کنید:

در ابتدا باید اقدام به ارزیابی نیازهای روشنایی در محل نصب چراغ خیابانی نمود. از جمله نیازهایی که در نورپردازی‌های خیابانی احساس می‌شود ؛بررسی محل نصب نوع چراغ؛ ارتفاع چراغ و شدت نور مورد نیاز برای محیط باید سنجیده شود .

در گام بعدی طراحی و برنامه‌ریزی برای استفاده از چراغ‌ها اهمیت پیدا می‌کند. طراحی چراغ‌ها در نصب چراغ خیابانی شامل: محل نصب؛ نوع چراغ؛ ارتفاع چراغ و شدت نور می‌باشد.

گام سوم برای نصب چراغ پارکی شما باید اقدام به حفر یک چاله جهت نصب پایه چراغ کنید تا بتوانید پایه چراغ را در چاه قرار دهید و چاه را با بتن پر کنید.

مرحله چهارم نوبت به نصب چراغ می‌رسد وقتی که چراغ خیابانی نصب شد یعنی تمامی اتصالات سیم برق به چراغ نصب؛ لامپ‌های چراغ و تنظیمات شدت نور انجام خواهد شد. بعد از نصب اتصالات لامپ‌ها؛ تنظیم شدت نور؛ نوبت به تست و راه‌اندازی چراغ‌ها خواهد رسید.

مرحله پنجم برای تست و راه‌اندازی چراغ‌ها باید شدت نور و عملکرد چراغ سیم‌های برق را تست کنید.

مرحله ششم نحوه نگهداری و تعمیر چراغ‌ها است پس از نصب چراغ خیابانی باید بتوانید اقدام به نگهداری و تعمیر آنها کنید تعمیر و نگهداری چراغ‌ها شامل: تعویض لامپ‌های چراغ تعمیر سیم‌های برق و تعمیر پایه چراغ می‌باشد. تمامی مراحل نصب باید توسط تکنسین‌ها و کارشناسان مجرب با رعایت اصول ایمنی انجام شود.

 

سبک چراغ خیابانی

در سبک‌های جدید چراغ خیابانی معمولاً علاوه بر طراحی‌های جدید استفاده از ال‌ای‌دی‌ها؛ استفاده از طراحی یک پارچه ؛استفاده از لنز در طراحی چراغ‌های خیابانی؛ استفاده از رادیاتور برای هدایت گرما به سمت بیرون همگی از جمله کاربردهای مهم در طراحی و سبک چراغ‌های خیابانی می‌باشد.

در حال حاضر چراغ‌های خیابانی جدید در قایسه با چراغ‌های خیابانی سنتی و قدیمی از تکنولوژی‌های ویژه‌ای استفاده می‌کنند. معمولاً در طراحی و سبک چراغ خیابانی ال ای دی از یک سری ال ای دی با نور یکپارچه استفاده می‌شود که در واقع منبع نوری هستند. این نورپردازی‌ها نیازمند طراحی ویژه می‌باشند که تولید کننده بتواند برخی از قطعات و اجزا را به صورت کاملاً کاربردی در آنها استفاده کند.

از جمله این موارد استفاده از رادیاتورها می‌باشد که هدایت کننده گرما به سطح بیرون چراغ خیابانی است. همچنین استفاده از لنزها در طراحی و سبک چراغ‌های خیابانی ال ای دی قرار می‌گیرد و یک مزیت قابل قبول در قیاس با های قدیمی می‌باشد چرا که آلودگی نوری را به حداقل می‌رساند.

سایر سبک‌های چراغ خیابانی

از جمله انواع سبک‌های چراغ خیابانی از نظر طراحی می‌توان به سبک‌های کلاسیک ؛سبک مدرن؛ سبک هوشمند ؛سبک با طراحی‌های خاص اشاره کرد.

معرفی انواع چرغ خیابانی

سخن پایانی

اگر در خرید چراغ خیابانی، مواردی همچون شدت روشنایی معابر و یکنواختی نور آن‌ها برایتان مهم است، باید حتماً محصولاتی مثل چراغ خیابانی را برای تضمین کیفیت، قیمت، میزان نور دهی، شدت انتشار، طراحی خاص و … از فروشندگان و ارائه دهندگان معتبر تهیه کنید.

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.