آموزش نحوه نصب چراغ خیابانی

استفاده از چراغ خیابانی اهمیت زیادی دارد و کمک می‌کند زیرا روشنایی زیادی تولید می‌کند و برای فراهم‌کردن نور خیابان‌ها و دیگر فضای باز مورد مناسبی به حساب می‌آید. این نوع چراغ، برای تولید برق، از گاز استفاده نمی‌کند و این موضوع باعث می‌شود تا آلودگی تولید نکند و به شما کمک می‌کند تا بتوانید در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی کنید؛ بنابراین نصب آن در خیابان‌ها و مراکز عمومی شهر می‌تواند بسیار کمک‌کننده و مفید باشد؛ اما برای نصب چراغ خیابانی باید یکسری اصول و نکات را رعایت کنید تا بتوانید این کار را به بهترین صورت ممکن انجام دهید.

به همین دلیل در ادامه این مقاله نحوه نصب چراغ خیابانی و موارد مهم مرتبط با آن را به طور کامل و دقیق بیان می‌کنیم تا به آگاهی کامل در این زمینه برسید و بتوانید تعداد زیادی از آن‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن نصب کنید.

آشنایی با چراغ خیابانی

چراغ خیابانی از جنس و پوششی برخوردار است که دارای مقاومت خوبی در برابر نور خورشید، رطوبت و شرایط نامساعد جوی است، زیرا در محیط باز نصب می‌شود و باید بتواند به خوبی در این شرایط دوام بیاورد. به طور معمول پایه آن را با استفاده از فولاد یا آلومینیوم می‌سازند و روی آن را با استفاده از رنگ‌های الکترواستاتیک می‌پوشانند. این رنگ‌ها ماندگاری بسیار بالایی دارد و در اثر برخورد عوامل مختلف از بین نمی‌رود. به این صورت جذابیت و زیبایی چراغ نیز مدت بیشتری باقی می‌ماند و شما می‌توانید سال‌های سال از آن استفاده کنید.

توان چراغ خیابانی با توجه به محل قرارگیری آن تعیین می‌شود؛ اما به طور معمول توان این نوع از چراغ‌ها شامل 48، 96، 144، 250 و 400 وات است. مواد اولیه به کار رفته در حباب و پایه این نوع از چراغ‌ها بسیار بالا است و همین موضوع باعث می‌شود تا کیفیت نوردهی بسیار بالا و عمر زیادی برخوردار باشد.

آشنایی با چراغ خیابانی

مزیت‌های استفاده از چراغ خیابانی چیست؟

چراغ خیابانی مزیت‌های فراوانی دارد که باعث می‌شود تا از آن برای فراهم‌کردن نور خیابان‌ها و دیگر فضاهای باز استفاده شود. در این قسمت به مهم‌ترین مزیت‌ها می‌پردازیم و توضیحات لازم در مورد آن‌ها را برای شما بیان می‌کنیم تا به آشنایی کاملی در این زمینه برسید.

  • امکان فراهم‌کردن نور بدون استفاده از گاز

بسیاری از چراغ‌های قابل استفاده در فضاهای باز وجود دارند که برای تأمین نور موردنیاز خودشان از گاز استفاده می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود تا انرژی زیادی برای نوردهی تمام فضای باز مصرف شود؛ اما چراغ خیابانی برای تولید نور نیاز به مصرف گاز ندارد و می‌تواند بدون استفاده از انرژی‌های فسیلی این کار را به انجام برساند. به این صورت آلودگی کم‌تری نیز تولید می‌گردد و در مصرف گاز نیز صرفه‌جویی خوبی به انجام می‌رسد.

  • عدم جذب حشرات موذی

حضور حشرات موذی در کنار چراغ‌های سطح شهر موضوعی آزاردهنده و نامطلوب برای افرادی است که در حال پیاده‌روی هستند، یا از آن محل عبور می‌کند. این حشرات می‌توانند حامل بیماری‌های مختلفی باشند و آن‌ها را به این عابران با نیش‌زدن منتقل کنند؛ بنابراین باید از تجمع آن‌ها با استفاده از کارهای مختلف جلوگیری شود. به کارگیری چراغ خیابانی یکی از اقدامات اثرگذار در این زمینه است و می‌تواند باعث نابودی کلی این مشکل شود؛ زیرا حشرات در اطراف این نوع از چراغ‌ها به هیچ‌عنوان تجمع نمی‌کنند.

  • برخورداری از سرعت روشن‌شدن بسیار بالا

چراغ‌های خیابانی زمان قطع و وصلی بسیار مناسبی دارند و سرعت روشن‌شدن آن‌ها نیز بالا است. به این صورت مصرف انرژی به صورت بهینه صورت می‌گیرد و هم روشنایی موردنیاز در مواقع موردنیاز به طور کامل فراهم می‌شود.

  • کاهش حوادث مختلف در خیابان‌ها

تاریک‌بودن سطح خیابان‌های شهرهای مختلف می‌تواند باعث بروز اتفاقات مختلفی از جمله تصادفات متعدد، دزدی‌های خیابانی و خفت‌گیری ‌شود؛ اما به کارگیری چراغ خیابانی و روشن‌کردن فضای شهرها با استفاده از آن‌ها می‌تواند احتمال بروز این حوادث را بسیار کاهش دهد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که از آن‌ها استفاده کنید.

در ادامه این متن، مراحل نصب چراغ خیابانی را برای شما بیان می‌کنیم تا بتوانید این کار را به بهترین شیوه ممکن و در سریع‌ترین زمان محتمل به انجام برسانید.

مزیت‌های استفاده از چراغ خیابانی چیست؟

مراحل نصب چراغ خیابانی

موارد مهم طراحی و نصب چراغ خیابانی مواردی هستند که به شما کمک می‌کند تا بتوانید به راحتی این نوع از چراغ‌ها را در جای مناسب قرار دهید و از آن‌ها برای روشن‌کردن محیط‌های باز مختلف، از جمله خود خیابان‌ها استفاده کنید. در ادامه این نکات را برای شما به طور کامل بیان می‌کنیم تا به آگاهی کاملی در این زمینه برسید.

تعیین مشخصات فنی و خرید چراغ خیابانی مناسب

در اولین گام باید مشخصات فنی چراغ‌های خیابانی موردنیاز خودتان را تعیین کنید تا بتوانید گزینه مناسب فضای خودتان را بخرید. مشخصات فنی شامل مواردی همچون توان، نوع چراغ، جنس قاب چراغ خیابانی، نوع لامپ به کار رفته در آن و قدرت پخش نورش می‌شود. در هنگام تعیین این مشخصات، باید به مواردی همچون محل قرارگیری نصب، میزان تابش نور، مواد اولیه به کار رفته برای ساخت چراغ خیابانی و حبابی آن و نوع و رنگ نور دقت داشته باشید و آن‌ها را مدنظر خودتان قرار دهید.

علامت‌گذاری و تعیین فاصله میان چراغ‌ها

در ادامه باید علامت‌گذاری و تعیین فاصله میان چراغ‌ها را به انجام برسانید. این موضوع اهمیت زیادی دارد و باید به آن توجه زیادی کنید. اگر فاصله‌ها به درستی تنظیم نشود، امکان دارد، یک نقطه بدون نور باقی بماند و میزان آن در یک محل دیگر، بسیار بیشتر از نیاز موجود باشد. همچنین سبب افزایش هزینه‌های خرید می‌شود و از نظر اقتصادی نیز مقرون‌به‌صرفه و مناسب نیست. در بخش بعدی نحوه انجام تنظیم درست فاصله چراغ‌ها را آموزش می‌دهیم تا این کار را به درستی انجام دهید.

علامت‌گذاری و تعیین فاصله میان چراغ‌ها

آماده‌کردن محل موردنظر و فراهم‌کردن کابل موردنیاز

بعد از اینکه فاصله‌ها را تعیین کردید، باید برق را قطع کنید و با توجه به فاصله میان چراغ‌های خیابانی میزان کابل موردنظر را مشخص کنید. همچنین باید محل را از نظر وجود موانع طبیعی نیز بررسی کنید، به عنوان نمونه اگر درخت یا گیاهی در مسیرتان قرار دارد، سعی کنید تا حد ممکن آن را کوتاه کنید.

نصب ستون‌ها، پایه‌ها و لامپ‌های چراغ خیابانی

پس از طی‌کردن مرحله قبل، باید فونداسیون موردنیاز برای نصب پایه چراغ را فراهم کنید. این فونداسیون می‌تواند به صورت پیش‌ساخته باشد، یا مدتی قبل از شروع کار آماده شود. پس از آن باید ارتفاع پایه چراغ را مشخص کنید. ارتفاع باید به صورتی باشد که چراغ خیابانی بتواند به خوبی نور را در سطح اطرافش پخش کند. پس از آن می‌توانید چراغ را روی پایه نصب کنید و لامپ‌های موردنیاز را در داخل قاب قرار دهید. جهت و زاویه این لامپ‌ها را باید به طور دقیق مشخص کنید تا چراغ شما از نوردهی مناسبی برخوردار باشد.

سیم‌کشی کل مدار و اتصال به شبکه برق اصلی

در آخرین مرحله باید چراغ‌های خیابانی را به صورت موازی و با استفاده از کابل‌های تهیه‌شده سیم‌کشی کنید. انتهای این سیم را باید به یک کلید وصل کنید تا بتوانید به راحتی خاموش و روشن‌کردن چراغ‌ها را به انجام برسانید. برای محافظت از سیم‌ها، نیز باید لوله‌های پلاستیکی را به کار ببرید. بین لوله‌های انتقال آب، برق و گاز و سیم‌ها فاصله مناسب بگذارید و از کابل‌هایی با سطح مقطع مناسب برای سیم‌کشی استفاده کنید.

سیم‌کشی کل مدار و اتصال به شبکه برق اصلی

تعیین فاصله درست نصب چراغ خیابانی

برای تعیین فاصله درست نصب چراغ خیابانی نیاز است تا طرحی را از محوطه روی کاغذ بکشید. سپس بر اساس میزان پوشش هر یک چراغ‌های خیابانی می‌توانید فاصله موردنیاز را تعیین کنید. فقط دقت کنید که فاصله‌ها را باید یکسان در نظر بگیرید و برای همه‌ی آن‌ها این مقدار را اعمال کنید.

کلام آخر در آموزش نحوه نصب چراغ خیابانی

برای اینکه فضاهای باز را روشن کنید، نیاز است تا از چراغ مناسب استفاده کنید. گزینه موردنظر باید نوردهی مناسب، کیفیت مواد اولیه بالا و مقاومت بسیار زیادی در برابر عوامل طبیعی داشته باشد تا بتواند مدت زیادی کار کند. چراغ خیابانی از این مزیت‌ها برخوردار است و می‌تواند به طور کامل نیازهای موجود در این زمینه را برطرف کند، بنابراین نصب آن در چنین محل‌هایی بهترین گزینه است؛ اما برای انجام این کار باید یکسری مراحل را به انجام برسانید. در این مقاله برای کمک به شما این مراحل و نحوه نصب چراغ خیابانی را به طور کامل بیان کردیم تا در این جهت مشکلی نداشته باشید.

شما می‌توانید برای خرید چراغ خیابانی به سایت الین مراجعه کنید، زیرا تخصص و اعتبار بالایی در این زمینه دارد و از محصولات متنوعی برخوردار است. این موضوع دست شما را برای انتخاب باز می‌گذارد و همچنین می‌توانید از امکان مشاوره تخصصی این مجموعه استفاده کنید. کیفیت چراغ‌های ارائه‌شده در این فروشگاه بسیار بالا است و به همین دلیل عمر و ماندگاری زیادی دارند و نیازتان را تا مدت زمان زیادی برطرف می‌کنند. در صورت وجود هرگونه سوالی می‌توانید آن‌ها را از طریق شماره تلفن‌های موجود در سایت با کارشناسان ما مطرح کنید.

 

سوالات متداول

✅برای خرید چراغ خیابانی باید به چه نکاتی دقت کرد؟

در هنگام خرید چراغ خیابانی باید به نوع و مدل چراغ خودتان دقت کنید و آن را با توجه به بودجه موجودتان انتخاب کنید. همچنین باید آن‌ را از نظر جنبه‌های زیباشناختی و تناسب با محل نصب، نیز مورد بررسی قرار دهید.

✅از نظر طراحی چراغ‌های خیابانی به چند نوع تقسیم می‌شوند؟

از نظر طراحی، این نوع چراغ‌ها به سه دسته‌ی LED، SMD و COB تقسیم‌بندی می‌شوند که برای مشاهده انواع مختلف آن می‌توانید به الین مراجعه کنید و آن‌ها را با بهترین قیمت موجود در بازار بخرید.

✅آیا رنگ استفاده‌شده در ساخت چراغ خیابانی ثابت است؟

رنگ استفاده‌شده برای ساخت چراغ خیابانی از نوع الکترواستاتیک است. این نوع از رنگ‌ها ماندگاری بالایی دارند و تا آخر عمر چراغ موردنظر ثابت باقی می‌مانند و دچار تغییر نمی‌شوند.

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.