بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی6

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی6


بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی به دو صورت طولی و راستای ارزی دسته‌بندی می‌شود که هر کدام از نسبیت مختلفی برخوردار است. در پخش نور زاویه تابش طولی و زاویه تابش عرضی بسیار اهمیت دارد و در اکثر اوقات محدود به محوطه‌های پارکی؛ ویلایی؛ حیاطی و دسته چراغ‌های خیابانی + نورپردازی‌های ویژه توسط پروژکتورها در زوایای نورپردازی متنوع می‌باشد ، در بررسی انواع پخش نور برای داشتن اطلاعات بیشتر حتماً از متخصصین و تکنسین‌های روشنایی کمک بگیرید تا علاوه بر اطلاعات بیشتر بتوانید در خصوص نحوه عملکرد آنها اطلاعات لازم و مکفی را به دست آورید .

در این خصوص می‌توانید از بهترین مشاورین متخصصین و تکنسین‌های روشنایی در صنایع روشنایی الین مشاوره‌های لازم را دریافت کنید .ما علاوه بر تولید روشنایی‌های مناسب برای محوطه‌های مختلف مشاوره‌های تخصصی را در خصوص هر یک از روشنایی‌ها ارائه خواهیم کرد .برای اطلاعات بیشتر در این خصوص با شماره 09129511334 تماس بگیرید.

جهت اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین و متخصصین مادر مجموعه صنایع روشنایی الین در ارتباط باشید09129511334

مشاوره فروش

09129511334

استعلام قیمت

09129511334

ثبت سفارش

09129511334

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی

پخش نور چیست؟

پخش نور در واقع همان توزیع نور است که جز شاخص‌های روشنایی و نورپردازی محسوب می‌شود .پخش نور؛ نحوه پرتاب نور از منبع روشنایی در زاویه‌های مختلف را نشان می‌دهد .یعنی هرچه دامنه پخش نور بیشتر باشد گستره پراکندگی نور افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه منجر به کاهش شدت نور خواهد بود این پارامتر بر سایر عوامل مثل شدت نور زنندگی و خیرگی نور یا یکنواختی نور تاثیر مستقیمی خواهد داشت.

بنابراین پخش نور نشان دهنده میزان شدت شار نوری مطابق با تراکم نور در جهت تابش و فاصله آن نسبت به منبع نور خواهد بود که مطابق با منحنی پخش نور ارائه می‌شود.

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی

پخش نور به سه دسته چراغ خیابانی ؛چراغ پارکی و پروژکتوری طبقه‌بندی می‌شود که در اینجا به بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی خواهیم پرداخت و از زوایای مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهیم داد.

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی
بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی

پخش نور در چراغ خیابانی

پخش نور در چراغ‌های خیابانی در دو دسته‌بندی طولی و عرضی انجام می‌شود.

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی4
بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی4

دسته‌بندی پخش نور در چراغ خیابانی به صورت طولی

  • پخش نور به صورت کوتاه با علامت اختصاری S که در این حالت میزان پخش نور برابر است با یک تا ۲.۲۵ برابر ارتفاع نصب چراغ
  • در حالت پخش نور متوسط که با علامت اختصاری (m)  نشان داده می‌شود میزان پخش نور برابر است با ۲.۲۵ تا ۳.۷۵ برابر ارتفاع نصب چراغ
  • در حالت بعدی پخش نور بلند می‌باشد که با علامت اختصاری l نشان داده می‌شود که میزان پخش نور برابر است با ۳.۷۵ تا ۶ برابر ارتفاع نصب چراغ

بر اساس این دسته‌بندی که در بالا انجام شده است جهت کاهش تعداد پایه‌های چراغ‌های خیابانی در محیط می توان زاویه تابش نور در راستای طولی خیابان افزایش داد.در این حالت‌ ضمن حفظ یکنواختی شدت روشنایی در .راستای طولی و عرضی باندها می توان شدت نور مناسب محیط را تامین کرد.

دسته‌بندی پخش نورهای خیابانی در راستای عرضی

پخش نور با عرض کم جاده که در حالت TYPE I به معنای ١برابر  ارتفاع نصب چراغ می باشد.

پخش نور با عرض متوسط جاده که در حالت TYPE II  به معنای یک.۷۵ برابر ارتفاع نصب چراغ است. اگر پخش نور با عرض زیاد جاده باشد یعنی در حالت TYPE III به معنای ۲.۷۵ برابر ارتفاع نصب چراغ است.

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی1
بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی1

بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی8
بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی8

به طور کلی پخش نور در محیط با ترکیب زاویه تابش طولی و زاویه تابش عرضی به صورت بالا است .

پخش نور در فضاهای پارک؛ ویلا و حیاط

در بررسی سه نوع پخش نور به صورت علمی کماکان هدف از پرتاب نور استفاده از چراغ پارکی یا حیاطی یاویلایی و بطور کلی محوطه ای به منظور ایجاد نورپردازی یک دست در مسیر پیاده‌رو می‌باشد ضمن اینکه این نورپردازی‌ها بر روی پوشش‌های گیاهی محیط جهت افزایش زیبایی محیط و کارایی بیشتر در شب بسیار اهمیت دارد.

پخش نور در محوطه‌های مختلف باید به صورت یکنواخت و متقارن اعمال شود که به آن ها TYPE V می‌گویند برخی از فضاها می‌توان با استفاده از طراحی‌های تخصصی و حرفه‌ای توسط تیم‌های نورپردازی و یا تکنسین‌های روشنایی از نورپردازی‌های نامتقارن یا دکوراتیو استفاده کرد.

توزیع نور به واسطه پروژکتورها

یکی از نورپردازی‌های فوق العاده شدید که از شدت نور بالایی برخوردار است استفاده از پرژکتورها در محیط می‌باشد که استفاده از این نوع روشنایی‌ها کاملاً هدفمند و برای یک زاویه مشخص می‌باشد که نورپردازی با این روشنایی‌ها قاعدتا می‌تواند به صورت باز؛ خیلی باز؛ نورپردازی‌های شدید ؛نورپردازی‌های خیلی شدید و حتی نا متقارن باشند.

درجه بندی زاویه نورپردازی ها توسط پرژکتورها

  • پخش نور بسیار شدید نیازمند زاویه پخش نور کمتر از ۱۰ درجه است.
  • برای پخش نورهای شدید زاویه پخش نور باید 20 تا 25 درجه باشد.
  • استفاده از زاویه پخش نور ۲۵ تا ۴۰ درجه برای توزیع نور به صورت متوسط با پروژکتور است.
  • زاویه پخش نور ۴۰ تا ۶۰ درجه برای پخش نور باز با پروژکتور است.
  • پخش نور بسیار باز نیازمند زاویه پخش نور بیشتر از ۶۰ درجه است پخش نور نامتقارن نیازمند توزیع نور با زاویه ٣٠ درجه است.

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.