نورپردازی هتل

نورپردازی هتل


نورپردازی هتل برای اینکه بتواند یک تجربه اقامتی خاص برای مهمانان رقم بزند باید بر پایه و اساس ضوابط و اصول نورپردازی صورت بگیرد. اما اینکه این نورپردازی‌ها از چه اصول و قواعدی باید پیروی کنند باید بگوییم که یک تعادل نسبی بین طراحی نورپردازی با معماری بنا و کاربری فضا باید وجود داشته باشد.

همانطور که می‌دانید هتل از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. رستوران هتل؛ تاسیسات بیرونی هتل شامل؛ نما؛ محوطه فضای سبز هتل؛ لابی؛ پذیرش؛ راهروها و مشاعات؛اتاق‌ها همگی نورپردازی‌های متنوعی باید استفاده کنند تا بتواند علاوه بر تامین نور مورد نیاز محیط فضایی دلنشین و خاطره انگیز که منجر به یک تجربه اقامتی خاص برای مهمانان باشد ایجاد کند. از جمله نورپردازی نمای بیرونی که می‌تواند تاثیر بسیار قابل توجهی بر روی جلب توجه دیگران داشته باشد.

نورپردازی هتل

نورپردازی هتل

نورپردازی هتل برای اینکه بتواند بر اساس یک اصول و قاعده منظم انجام شود بهتر است تا تحت نظر کارشناس نورپردازی طراح و معمار مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد. معمولا نورپردازی هتل همانطور که اشاره شد بر پایه رو ش‌های متنوع زیادی تشکیل می‌شود که هر یک از این بخش‌ها باید نورپردازی مربوط به خود با سبک و سیاق هتل را رعایت کند.

معمولاً در حال حاضر نورپردازی هتل بر اساس رایج اصول علمی و هنری انجام می‌شود. اما اینکه سبک نورپردازی‌ها به چه صورتی باشد جای بررسی و نظارت عمیق دارد.

مشاوره فروش

09129511334

استعلام قیمت

09129511334

ثبت سفارش

09129511334
نورپردازی هتل

انواع سبک نورپردازی هتل

  • سبک مدرن
  • سبک کلاسیک

این دو سبک فارغ از سبک‌های انواع مختلف نورپردازی حاشیه‌ای؛ گسترده ؛نورپردازی‌های حلقه‌ای؛ یک طرفه و نورپردازی‌های پروانه‌ای و غیره می‌باشد.قطعاً سبک نورپردازی هتل به نوع سبک معماری هتل بستگی دارد. زمانی که هتل از برای جذب توریست و مسافر از سبک مدرن در معماری خود استفاده کند قاعدتاً نورپردازی ساختمان به صورت جزئی و کلی از یک نورپردازی مدرن پیروی می‌کند.

مدل‌های کلاسیک و با سبک تاریخی معمولاً نورپردازی‌هایی که در آنها ایجاد می‌شود از یک نورپردازی تاریخی پیروی می‌کند و در این سبک معمولاً بر پایه و اساس معماری‌های روحی و اسلامی ویژه‌ای استفاده شده است. مثل مهمانسرای عباسی از هتل‌های تاریخی اصفهان

هدف از نورپردازی هتل‌ها

هدف از نورپردازی هتل‌ها

از آنجایی که هتل ایی برای اسکان موقت مسافرین می‌باشد قاعدتاً باید فضایی آرامش بخش و راحت را برای مسافرین فراهم کند. یکی از اصول مهم که می‌تواند باعث ایجاد آرامش خاطر در مسافران شود نورپردازی‌های لایت و جذاب در بخش‌های مختلف هتل می‌باشد.

از طراحی روشنایی اتاق‌ها گرفته تا لابی؛ محوطه؛ رستوران هتل؛ فضای بیرونی هتل و غیره که در تمامی این نورپردازی‌ها یک تعادل بین طراحی و کاربری فضا به اضافه معماری بنا برقرار است باعث می‌شود که مهمانان یک تجربه اقامتی خاص را تجربه کنند.

چون در نگاه اول زیبایی‌ها و جلوه‌های بصری فضای هتل می‌تواند روی ناخودآگاه مسافران تاثیرگذار باشد و این دقیقاً چیزی است که به اندازه کاربری فضا برای مسافرین اهمیت دارد.

نورپردازی هتل در بخش‌های مختلف

برای نورپردازی بخش‌های مختلف هتل شما باید دقیقاً بدانید که از چه رنگ نوری؛ چه مدل چراغی با چه شدت نوری استفاده کنید. البته این‌ها به اضافه نوع سبک چراغ متناسب با هتل باید در نظر گرفته شود. چون ممکن است گاهی استفاده از چراغ‌های ساده و کاربردی خیلی بهتر از نورپردازی‌ها با انواع چلچراغ یا ریسه‌های رنگی باشد.

محوطه بیرونی هتل

محوطه بیرونی هتل

دقیق اولین جایی که مسافر به محض ورود به آن توجه خواهد کرد ؛چون ورودی هتل دقیقاً بازگو کننده حالت بخش‌های مختلف هتل مخصوصاً فضای داخلی هتل می‌باشد. معمولا در ورودی هتل‌ها چون که فضای سبز یا پیاده‌رو وجود دارد؛ نورپردازی درب ورودی نورپردازی آبنماها می‌تواند به شدت روی جذب مسافر تاثیرگذار باشد.

در این گونه مواقع در ورودی‌ها می‌تواند چراغ‌های دیوارکوب بسیار جذاب یا در آبنماها از چراغ‌های محوطه‌ای و تاکیدی استفاده کرد. اگر هتل دارای فضای سبز باشد استفاده از انواع چراغ پارکی مناسب در ابعاد و اندازه و ارتفاع‌های متفاوت یا استفاده از انواع چراغ حبابی می‌تواند دکوراسیون محوطه بیرونی هتل را به میزان قابل توجهی جذاب کند

نورپردازی لابی و پذیرش هتل

بعد از نورپردازی فضای محوطه بیرونی هتل یکی دیگر از نورپردازی بخش‌های مهم می‌تواند بخش لابی هتل که در ابتدای ورود افراد است را توجه داشته باشید. در این بخش شما می‌توانید از تکنیک‌های نورپردازی رنگ نور گرم استفاده از چراغ‌های زیبای تکی دکوراتیو مسافران شریک باشید.

از بخش کانتر غافل نشوید بخش کانتر معمولاً در امتداد لابی قرار می‌گیرد. در این بخش استفاده از چراغ‌های آویز در کنار یک طراحی فوق العاده و نورپردازی موضعی می‌تواند بسیار کارساز باشد.

معمولاً نورپردازی‌های این قسمت استاندارد خاصی ندارند و معمولاً فقط به سبک معماری هتل برمی‌گردند ولی شدت روشنایی این بخش حداقل ۳۰۰ لوکس است که باید رعایت کنید.

نورپردازی هتل

نورپردازی راهرو و مشاعات در هتل

مشاعات هتل شامل: پله‌ها و راهروهای آن است. اگر انواع چراغ‌های دیوارکوب صنایع روشنایی الین را مشاهده کرده باشید خواهید دید که از انواع چراغ‌ها در ابعاد کوچک می‌تواند برای این بخش‌ها جذاب باشد. البته باید چراغ‌های متناسب با محیط نسبت به همان سبک کلاسیک و مدرن که اشاره شد انتخاب کنید.

البته استفاده از نورهای مخفی نیز می‌تواند برای این فضا مناسب باشد. ولی به طور کلی باید نورپردازی بخش راهرو و مشاعات به صورتی باشد که بتواند مسافرین را به اتاق‌ها هدایت کند. بیشترین تجهیزات نورپردازی بخش راهرو و مشاعات و پله‌ها از نورپردازی‌های سقفی و دیوارکوب می‌باشد.

بر اساس طراحی و تکنیک‌های نورپردازی مورد استفاده قرار می‌گیرد فراموش نشود که استاندارد نور مورد نیاز برای روشنایی راهرو 300 لوکس باشد البته ی بخش پله‌ها می‌توانید از شدت روشنایی بیشتر استفاده کنید.

نورپردازی اتاق‌های هتل

از آنجایی که سلیقه افراد میزان نورپردازی متفاوت است استفاده از تکنیک‌های نورپردازی در اتاق از نظر شدت نور و زمان روشنایی اهمیت دارد و در واقع باید به صورتی طراحی شود که آزار و اذیت مسافرین نشود. مثلاً از جمله نورپردازی‌های داخل اتاق‌ها شامل نورپردازی‌های کنار تخت ؛میز کار؛ استفاده از چراغ حبابی در توالت و حمام می‌باشد.

در تمامی نورپردازی‌ها می‌توان از تکنیک‌های مختلف برای کنترل خاموش و روشن کردن چراغ‌ها استفاده کرد. میزان نور مورد نیاز چراغ ها و بخش سرویس داخل آنها به میزان ۱۵۰ لوکس کفایت می‌کند. البته به جز میز آرایش که به میزان ۵۰۰ لوکس نور نیاز دارد.

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.