آموزش نصب چراغ پارکی

آموزش نصب چراغ پارکی


آموزش نصب چراغ پارکی در اینجا به شما کمک خواهد کرد که شما در هر جایی که باشید و بدون هرگونه نیاز به تخصص بتوانیدشخصاً و بدون نیاز به تخصص؛ خودتان اقدام به نصب و راه‌اندازی و اجرای چراغ‌های روشنایی کنید و یک پروژه زیبا را داشته باشید.
اما باید این فرایند نصب به صورت دقیق و صحیح انجام شود. اصول ایمنی؛ نحوه نورپردازی؛ شرایط قرارگیری سیستم الکتریکی؛ تنظیمات روشنایی؛ زمانبندی‌ها و کلیه فاکتورهای مورد نیاز برای یک نورپردازی با کیفیت را شما باید بتوانید از صفر تا ۱۰۰ بدانید. برای این منظور مادر اینجا به شما بهترین و راحت‌ترین آموزش نصب چراغ پارکی را ارائه خواهیم داد .

آموزش نصب چراغ پارکی

آموزش نصب چراغ پارکی به همراه عکس برای شما در اینجا ارائه شده تا بیشتر و بهتر به موضوع اشراف داشته باشید. هرچند که نصب چراغ پارکی مانند سایر چراغ های باغی؛ چراغ چمنی؛ چراغ محوطه‌ای و حتی چراغ‌های خیابانی است و تفاوت چندانی ندارند. اما برای آن دست عزیزانی که تمایل دارند تا با مراحل نصب چراغ پارکی به صورت اصولی آشنا شوند به صورت کاملاً دقیق همراه با عکس‌های قرار داده شده شرح کامل خواهیم داد.
همانطور که گفتیم شاید در وهله اول نصب چراغ پارکی کار سختی به نظر بیاید اما با شروع کارخواهیم دید که نصب فوق العاده راحت و آسانی دارند اگر شما این فرایند نصب را دقیق یاد بگیرید می‌توانید برای سایر چراغ‌ها نیز از همین روش استفاده کنید برای اینکه بتوانیم نصب چراغ پارکی را به صورت دقیق و به اصطلاح یک کار تمیز داشته باشیم .

آموزش نصب چراغ پارکی
آموزش نصب چراغ پارکی

آماده سازی فونداسیون  نصب چراغ پارکی

آماده سازی فونداسیون  نصب چراغ پارکی شامل مراحل زیر خواهد بود.

1- محاسبه ی باکس پیچ ها

ابتدا باید با توجه به بولت و شابلون و ابعاد زیر پلیت مبادرت به محاسبه باکس پیچ‌ها کنیم.

2- کارکردن بولت و شابلون

سپس بولت و شابلون را کار می‌کنیم .

3- بتن ریزی

مرحله بعدی نوبت بتن ریزی می‌باشد. بتون ریزی و سیمان کاری جهت استحکام بیشتر پایه چراغ پارکی خواهد بود.

به اصطلاح مرحله آماده سازی فونداسیون انجام شده است .

البته کف سازی اعم از سنگ لاشه‌ای؛ موزاییک؛آسفالت کاری و یا هر نوع کف سازی دیگر نیز باید انجام شود.

گام بعدی باید پایه چراغ پارکی که در زیر آن یک صفحه آهنی تعبیه شده است روی این بولت و شابلون‌ها قرار می‌گیرد و برای استحکام بیشتر با پیچ و مهره محکم خواهد شد .برای اینکه اجرای کامل این فونداسیون را ببینید و متوجه شوید به عکس‌های زیر توجه کنید.

آموزش نصب چراغ پارکی

همانطور که در عکس‌ها هم مشاهده کردید بولت‌ها( پیچ‌های بلند) را باید در جای خود قرار داد و دور آن سیمان ریخت .نکته قابل توجه در خصوص قرارگیری بولت ها تراز بودن آنها می‌باشد. برای اینکه این بولت ها تراز باشند باید یک شابلون یا واشر پلاستیکی یا فلزی را با هم در یک راستا قرار داد.
بنابراین با ریختن سیمان  و قرار دادن بولت ها و گذاشتن شابلون و ریختن سیمان منتظر فیکس شدن کار می‌شوند. نهایتاً شابلون برداشته می‌شود. در مرحله بعد پایه چراغ روی رزوه‌ها قرار می‌گیرد و با مهره روی بولت شابلون قرار بگیرد.

آموزش مرحله به مرحله نصب چراغ پارکی
آموزش مرحله به مرحله نصب چراغ پارکی

در اینجا پایه چراغ کنار فونداسیون قرار گرفته است. پایه چراغ را به کمک جرثقیل بلند می‌کنند و روی بولت و شابلون قرار می‌دهند.
سپس روی فونداسیون بسته خواهد شد. البته برای استفاده در چراغ چمنی پایه‌های سبک‌تر و کوچکتر نیازی به استفاده از جرثقیل نخواهد بود.
آموزش نصب چراغ پارکی به همراه عکس برای شما در اینجا ارائه شده تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه نصب و بیشتر و بهتر به موضوع اشراف داشته باشید هرچند که نصب چراغ پارکی مانند سایر چراغ های باغی؛ چراغ چمنی؛ چراغ محوطه‌ای و حتی چراغ‌های خیابانی عمل می‌کند.
اما برای آن دست عزیزانی که تمایل دارند تا با مراحل نصب چراغ پارکی به صورت اصولی آشنا شوند به صورت کاملاً دقیق همراه با عکس‌های قرار داده شده شرح کامل خواهیم داد.
همانطور که گفتیم شاید در وهله اول نصب چراغ پارکی کار سختی به نظر بیاید؛ اما با شروع کار خواهیم دید که نصب فوق العاده راحت و آسانی دارند.
اگر شما این فرایند نصب را دقیق یاد بگیرید می‌توانید برای سایر چراغ‌ها نیز از همین روش استفاده کنید. برای اینکه بتوانیم نصب چراغ پارکی را به صورت دقیق و به اصطلاح یک کار تمیز داشته باشیم باید تمامی مراحل را دقیق و جز به جز انجام دهید.

نکات مهم در آموزش نصب چراغ پارکی

نکات مهم در آموزش نصب چراغ پارکی

ردیف نکته مهم در آموزش نصب چراغ پارکی
۱ انتخاب مکان مناسب برای نصب چراغ پارکی با توجه به نیاز نورپردازی و امنیت
۲ بررسی سیستم برق و امکانات موجود برای اطمینان از قدرت و اتصال به شبکه برق
۳ استفاده از چراغ‌های با کیفیت و بازده نوری بالا برای افزایش روشنایی و صرفه‌جویی در انرژی
۴ نصب و اتصال صحیح کابل‌ها و سیم‌های برق برای جریان الکتریکی به چراغ‌ها
۵ استفاده از مته و ابزارهای مناسب برای حفر لازم و نصب پایه‌ها و ستون‌های چراغ
۶ رعایت استانداردها و مقررات ایمنی برای جلوگیری از حوادث و خطرات احتمالی
۷ تست و آزمایش عملکرد چراغ‌ها پس از نصب برای اطمینان از صحیح بودن نصب و عملکرد بهینه
۸ مراقبت و نگهداری دوره‌ای از چراغ‌ها شامل تمیز کردن، تعویض لامپ‌ها و بررسی سیم‌کشی

مشاوره و ثبت سفارش محصول

09129511334

مهندس مهدی رمضانی

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *