نگهداری صحیح چراغ پارکی

نگهداری صحیح چراغ پارکی


نگهداری صحیح چراغ پارکی فقط منوط به بعد از نصب چراغ‌ها نمی‌باشد. برای اینکه بتوانید با نگهداری صحیح چراغ پارکی باعث افزایش طول عمر آن شوید باید از زمان تولید توسط تولید کننده با استفاده از متریال‌های با کیفیت؛ استفاده از ابزارآلات و تجهیزات مناسب در زمان کار؛ به کارگیری روشنایی‌های استاندارد؛ نحوه نصب صحیح و اصولی؛ به کارگیری سربندهای مناسب ؛استفاده از بولت و شابلون با کیفیت و سپس بازدیدهای دوره‌ای پس از نصب گام موثری در نگهداری صحیح چراغ پارکی برداریم.

مشاوره فروش

09129511334

استعلام قیمت

09129511334

ثبت سفارش

09129511334

قبل از اینکه بخواهیم با نحوه نگهداری صحیح چراغ پارکی عمر آن را افزایش دهیم باید به این نکته اشاره کنیم که نحوه نگهداری صحیح چراغ پارکی به زمان تولید؛ زمان نصب و زمان پس از نصب بستگی دارد.

نگهداری صحیح چراغ پارکی بر اساس زمان تولید

استفاده از متریال‌ها و روش‌های استاندارد در تولید

نگهداری صحیح چراغ پارکی بر اساس زمان تولید
نگهداری صحیح چراغ پارکی بر اساس زمان تولید

اصل مطلب به نحوه تولید چراغ‌ها و به طور کلی به تولید کننده بستگی دارد. برای این منظور باید از روش‌های استاندارد در ساخت چراغ‌ها استفاده شود. روش‌های اصولی و استاندارد منجر به افزایش طول عمر چراغ‌های پارکی خواهد بود.

اما باید بدانیم این استانداردها به چه صورتی است. انتخاب متریال صحیح به این صورت است که شما زمانی که پروفیل یا پلیت با هر چیزی که مربوط به ورق یا پایه چراغ پارکی می‌باشد و قصد تهیه آن را دارید اگر از جنس خوب فولاد تهیه کنید و دارای ضخامت استاندارد و خوب باشد می تواند طول عمر بالایی داشته باشد.

به محض قرار گرفتن در شرایط و با یک تغییر آب و هوایی دچار پوسیدگی و زنگ زدگی و حتی خوردگی خواهد شد. متاسفانه در برخی از نقاط شهر نیز با این صحنه مواجه هستیم که برخی از پایه چراغ‌ها دچار زنگ زدگی و حتی سوراخ شدگی می‌باشند که به خاطر عدم استفاده صحیح از متریال‌ها می‌باشد.

در واقع این نوع پروفیل و ورق آهنی که استفاده می‌شود باید از ضخامت مناسب برخوردار باشد.

اهمیت استفاده از فرایند سند بلاست در نگهداری صحیح چراغ پارکی

اینکه قبل از فرایند رنگ کاری پایه چراغ‌ها بهتر است تا عملیات سند بلاست در واقع  برای زدودن چربی‌ها و زدگی‌ها بر روی کار انجام شود. معمولاً روی چراغ‌ها ممکن است زدگی‌ها و یا زنگ زدگی‌هایی وجود داشته باشد که باید طبق اصول و روشی که برای این منظور وجود دارد اقدام به رفع آنها کرد سپس رنگ آمیزی نمود.

استفاده از ابزارآلات و تجهیزات مناسب برای نگهداری صحیح چراغ پارکی

نکته مهم دیگر استفاده از ابزارآلات و تجهیزات مناسب برای ساخت چراغ می‌باشد. به عنوان مثال: استفاده از دستگاه آمپر مناسب یا دستگاه جوش مناسب می‌باشد .در واقع باید جوشکاری به صورت یک دست و یکنواخت روی پایه چراغ انجام شود. چون باعث می‌شود در بخش‌هایی که باعث اتصال و جوشکاری است طول عمر بالایی داشته باشد.

استفاده از دستگاه‌های برش و استفاده از دستگاه‌های سی‌ان‌سی به روز بدون اینکه باعث ایجاد پلیسه شود همگی باعث می‌شود تا روش صحیح ساخت چراغ به درستی پیگیری شود. در نتیجه طول عمر کار افزایش پیدا می‌کند.

استفاده از مواد اولیه خوب و عالی و درجه یک برای رنگ کار باعث می‌شود تا طول عمر پای چراغ‌ها افزایش پیدا کند.

استفاده از روشنایی‌های استاندارد و درجه1

در مبحث روشنایی استفاده از کابل‌های روشنایی استاندارد؛ استفاده از چیپ مثل چیپ‌های اس ام دی یا ال ای دی یا لامپ کم مصرف نوع درجه یک باعث می‌شود که طول عمر کار بالا برود.

استفاده از محافظ لامپ که می‌تواند به صورت پلی کربن یا اکریلیکی، PP, یا پلی استایرن در واقع در حباب‌ها هم باید از مواد درجه یک استفاده شود که نسبت به نور آفتاب مقاومت داشته باشد و فوراً کدر و زرد نشود.

تاثیر نحوه نصب صحیح در افزایش طول عمر چراغ‌ها

تاثیر نحوه نصب صحیح در افزایش طول عمر چراغ‌ها
تاثیر نحوه نصب صحیح در افزایش طول عمر چراغ‌ها

اما بعد از اینکه کار تولید شد بسته‌بندی شد و برای مشتری ارسال شد مصرف کننده در نصب پایه و اتصالات باید حتماً از متخصص و تکنسین کمک بگیرد. اینکه چه کسی نصب چراغ‌ها را بر عهده دارد بسیار مهم است. چون باید اصول پایه نصب چراغ پارکی آشنا باشد.

اینکه بخواهیم از بیس کار اصول را رعایت کنیم بسیار اهمیت دارد. درباره نحوه سیم‌کشی صحیح چراغ‌ها بسیار اهمیت دارد. اینکه مثلاً چه نمره سیمی برای این نوع از پایه چراغ‌ها مناسب است ؟مثلاً یک و نیم باشد؟ دو و نیم باشد ؟یا مثلاً اگر قرار است که از کابل استفاده کنیم بهتر است که از چه نوع کابلی استفاده کنیم؟

مثلاً آیا کابل 1/5*3 یا کابل 2/5*3 باید استفاده کنیم؟ چون این مواردی که گفته می‌شود بسیار اهمیت دارد ومعمولاً در کابل‌ها سه رشته سیم وجود دارد که روی آنها را یک روکش کشیده شده است. در استفاده از کابل‌ها نمره کابل بسیار اهمیت دارد .معمولا در کابل‌ها از سه رنگ نیز استفاده می‌شود. رنگ اصلی رنگ قرمز یا رنگ قهوه‌ای و مشکی است ؛که فاز می‌باشد.

رنگ دوم آبی است که برای نول استفاده می‌شود.رنگ سوم رنگ سبز با یک نوار زرد رنگ می‌باشد که به این ارت می‌گویند و معمولاً به پایه چراغ وصل می‌شود.

استفاده از سربندهای مناسب در چراغ‌ها

در مرحله بعد سربند چراغ باید درست انتخاب شود.

انتخاب صحیح فیوزها در سر راه چراغ می‌باشد .چون با انتخاب صحیح کابل مناسب و فیوز مناسب باعث می‌شود که طول عمر چیپ COB یا چیپ SMD بالا می‌رود.

اما اینکه نحوه صحیح و استاندارد اتصال سیم و کابل پایه و سربندی آن؛ پوشش سیم‌ها؛ استفاده از ترمینال؛ استفاده از چسب‌های واترپروف یا حتی خود ترموفیل در آب بندی محل اتصال پایه چراغ قرار می‌گیرد.

زمان آبیاری یا بارندگی می شود چراغ ها باید کاملاً ضد آب باشد.

استفاده از بولت و شابلون در پایه چراغ‌ها و نحوه نگهداری صحیح چراغ پارک

 

عامل بعدی استفاده از بولت و شابلون می‌باشد. معمولاً بولت و شابلون باید کاملاً مناسب با نصب در محل فونداسیون باشد .یعنی بولت و شابلون باید از جنس خوب و آبکاری شده تهیه شده باشد و دچار زنگ زدگی نشده باشد. چون معمولاً پلیت کار و بولت و شابلون در پایین‌ترین بخش پایه چراغ قرار دارند.

در زمان آبیاری فضای سبز باید بتواند مقاومت خوبی داشته باشد. به خاطر همین باید از جنس و کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد. حتی در برخی از اوقات سال ممکن است این بخش از پایه چراغ در زیر رطوبت ناشی از برف و باران نیز قرار بگیرد به خاطر همین جنس و کیفیت آن بسیار اهمیت دارد.

نحوه نگهداری صحیح چراغ پارکی با استفاده از بولت و شابلون مناسب

در مرحله بعد باید حتماً بولت و شابلون و پایه به صورت تراز و نصب شود تا پایه‌ها کج نباشند. در واقع ابعاد و اندازه فونداسیون و بولت شابلون باید دقت داشته باشید تا اصول نصب به درستی انجام شود و پایه به هیچ عنوان کج نباشد. معمولاً باید طول عرض ارتفاع کاملاً استاندارد باشد .

بعد از اینکه فونداسیون و بولت شابلون نصب شد و سپس کابل هم قرار گرفت و مشخص شد که سربندی هم انجام شده است باید پایه را روی بولت و شابلون قرار دهیم. سپس مهره‌ها را می‌بندیم.

خیلی مهم است که پایه حتماً تراز باشد. چون تراز بودن پایه چراغ‌ها در زمان وزش باد و هوای طوفانی اهمیت پیدا می‌کند و در نحوه صحیح نگهداری از آن مهم خواهد بود.

نگهداری صحیح چراغ پارکی پس از نصب

نگهداری صحیح چراغ پارکی پس از نصب
نگهداری صحیح چراغ پارکی پس از نصب

تا اینجا تکنسین وظیفه نصب و اتصال پایه چراغ را به صورت اصولی بر عهده دارند که باعث نگهداری بیشتر و دقیق‌تر از چراغ‌ها خواهد بود. در مرحله بعد نوبت به نحوه نگهداری صحیح توسط مالک می‌باشد. مالک وظیفه دارد که هر سه ماه یکبار پایه چراغ‌ها را به طور کامل بررسی کند. برای چک کردن تمامی بخش‌ها حتی اگر خود شخص آگاهی کافی و دقت لازم را ندارد می‌تواند از یک تکنسین کمک بگیرد.

اصطلاحا نیازمند به یک سرویس دوره‌ای خواهد داشت. برای این منظور باید محل اتصالات مورد بررسی و چک شدن قرار بگیرد .کل بدنه چراغ از نظر کثیفی گرد و غبار ؛ چربی‌ها و عوامل جغرافیایی ؛ روی پایه‌ها تمیز شود.

قطعاً باعث افزایش طول عمر چراغ‌ها خواهد شد. چک کردن بخش لامپ‌ها از نظر چیپ‌های اس ام دی چیپ COB یا LED که اگر سوخته یا احتیاج به تعویض دارد اقدام شود .بنابراین استفاده از یک سرویس کار دوره‌ای جهت تعمیر و نگهداری پایI چراغ‌ها خیلی مهم است. معمولاً می‌تواند سرویس‌های دوره‌ای به صورت سه ماهه ۶ ماهه یا یک ساله باشد .تعمیرات و سرویس‌های دوره‌ای نه فقط برای چراغ پارکی بلکه برای سایر چراغ باغی؛ چراغ چمنی؛ چراغ حبابی؛ چراغ خیابانی؛ دیوارکوب؛ چراغ محوطه و سایر روشنایی‌های محیط مورد نیاز است.

مهندس مهدی رمضانیمشاهده نوشته ها

Avatar for مهندس مهدی رمضانی

سلام . من مهندس مهدی رمضانی هستم. ما فعالیت خودمون رو در گروه صنایع روشنایی الین از سال 1389 شروع کردیم . این شرکت در زمینه تولید، فروش و عرضه انواع پایه چراغ پارکی، خیابانی، حبابی، چمنی، رفلکتوری، صنعتی و کارگاهی به همراه انرژی های خورشیدی بوده که هر بخش به صورت مجزا از تنوع خاص خود برخوردار است و در این راستا نیز محصولات SMD و LED و COB نیز در کنار مجموعه محصولات خود قرار داده است. مجموعه الین در زمینه  صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس،حوزه سی آی اس،آسیای شرقی،آفریقای جنوبی،ترکیه و سایر کشورها فعالیت گسترده ای دارد. برای ارتباط مستقیم با بنده جهت سفارشات عمده می توانید با شماره 09129511334 تماس حاصل فرمائید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.